Picardie: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
éjaan
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
(éjaan)
 
{{Infobox Region PerancisPrancis
|native_name = Région Picardie
|common_name = Picardie
* {{fr}} [http://www.images-en-somme.net Galeri foto]
 
{{Region PerancisPrancis}}
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Region Prancis]]
[[Kategori:Propinsi ing Prancis]]
 
 
{{geo-stub}}
352.737

besutan