Angkah Pambangunan Milénium: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎8. Ngembangaké kemitraan global kanggo pembangunan: éjaan, replaced: pamarintahan → pamaréntahan
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-Delengen uga +Uga delengen))
(→‎8. Ngembangaké kemitraan global kanggo pembangunan: éjaan, replaced: pamarintahan → pamaréntahan)
=== 8. Ngembangaké kemitraan global kanggo pembangunan ===
:* Target:
:** Ngembangaké dedagangan kabuka lan sistem kauangan sing adhedhasar aturan, bisa diduga lan ora ana diskriminasi. Klebu komitmen marang pamarintahanpamaréntahan sing apik, pembangungan lan pangurangan tingkat kemiskinan sacara [[nasional]] lan [[internasional]].
:** Mbiyantu kabutuhan-kabutuhan khusus nagara-nagara kurang berkembang, lan kabutuhan khusus saka nagara-nagara kapencil lan kapuloan-kapuloan cilik. Iki klebu pambebasan-tarif lan -kuota kanggo éksporé; ningkataké pambebasan utang kanggo nagara mlarat sing utangé gedhé; pambatalan utang bilateral resmi; lan nambah bantuan pembangunan resmi kanggo nagara sing nduwèni komitmen kanggo ngurangi kamiskinan.
:** Sacara komprehensif ngupayakaké pasetujon ngenani masalah utang nagara-nagara berkembang.
352.737

besutan