Kacamatan: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
éjaan, replaced: pemerentahan → pamaréntahan (3)
(→‎top: éjaan, replaced: isa → bisa)
(éjaan, replaced: pemerentahan → pamaréntahan (3))
{{Wewengkon administratif pemerentahanpamaréntahan Indonésia}}
 
'''Kacamatan''' iku [[wewengkon administratif pemerentahanpamaréntahan]] ing [[Indonésia]] sing dipimpin déning [[Camat]]. Wewengkon administratif kacamatan iku dadi perangan [[kabupatèn]] utawa [[kutha]]. Dadi bisa dianggep perangkat kabupatèn utawa kutha lan sacara hirarki ana ing isore kabupatèn utawa kutha.
 
Kacamatan dipimpin déning [[camat]] lan wewengkoné ketata saking [[kalurahan]]-kalurahan lan utawa [[désa]]-désa.
* [[Kawedanan]]
 
[[Kategori:Wewengkon administratif pemerentahanpamaréntahan]]
 
 
352.737

besutan