Sumatra Kulon: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: Kutha krajanne → Kutha krajané
(éjaan, replaced: jroning → sajeroning, liyane → liyané (2), Pesisir → Pasisir, Propinsi → Provinsi (5), Protestan → Protèstan, Melayu → Malayu, Motto → Sesanti)
(→‎top: éjaan, replaced: Kutha krajanne → Kutha krajané)
|}
 
'''Provinsi Sumatra Kulon''' iku katata sajeroning 12 kabupatèn lan 7 kutha. [[Kutha krajan]]nekrajané ya iku [[Kutha Padang|Padang]], kutha-kutha liyané: [[Kutha Bukittinggi|Bukittinggi]], [[Kutha Solok|Solok]], [[Kutha Sawahlunto|Sawahlunto]] lan liyané.
 
== Kabupatèn ==
352.737

besutan