Papua: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: Kutha krajanné → Kutha krajané
(éjaan, replaced: Motto → Sesanti)
(→‎top: éjaan, replaced: Kutha krajanné → Kutha krajané)
[[Gambar:Fishing_boats_on_Biak.jpg|thumb|290px|Provinsi Papua]]
[[Gambar:IndonesiaPapua.png|thumb|290px|'''Ijo''' = Provinsi Papua]]
'''Provinsi Papua''' iku katata sajeroning 26 kabupatèn lan 1 kutha. [[Kutha krajan]]nékrajané ya iku [[Jayapura]], kutha-kutha liyané: [[Merauke]] lan liyané.
 
== Daerah Tingkat II ==
352.737

besutan