Sulawesi Kidul: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: Kutha krajanné → Kutha krajané
(éjaan, replaced: jroning → sajeroning, Propinsi → Provinsi (4), Motto → Sesanti)
(→‎top: éjaan, replaced: Kutha krajanné → Kutha krajané)
|}
 
'''Provinsi Sulawesi Kidul''' iku katata sajeroning 20 kabupatèn lan 3 kutha. [[Kutha krajan]]nékrajané ya iku [[Makassar]].
 
== Daerah Tingkat II ==
352.737

besutan