Badan: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: bageyan → pérangan
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-Delengen uga +Uga delengen))
(→‎top: éjaan, replaced: bageyan → pérangan)
'''Badan''' ya iku bageyanpérangan fisik materi manungsa utawa [[kewan]], kang bisa dikontrasake karo [[roh]], [[sifat]], lan [[tindak tanduk]]. Badan kerep digunakake ing konteks ''[[penampilan]]'', [[kasarasan]], lan [[kepatèn]]. Badan sawijining wong kang wis mati diarani '''mayit'''. Badan kéwan kang wis mati diarani '''bathang'''.
 
Ilmu kang nyinaoni fungsi badan diarani [[anatomi manungsa|anatomi]].
352.737

besutan