Sarayu: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: bageyan → pérangan
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan, replaced: bageyan → pérangan)
{{rapèkaké}}
'''Sarayu''' (Sarju,.. Dev सरयु ''saráyu-f'', lajeng Dev सरयू. ''Sarayū-'') inggih punika lepen kino ingkang mili wonten ing nagari bageyanpérangan [[India]], nun inggih [[Uttar Pradesh]]. Wonten salebeting [[wiracarita]] [[Weda]] kaliyan [[Ramayana]], dipunsebataken menawi lepen punika saestu kino. Lepen punika kawujun ing lepen [[Karnali]] (utawi ''Ghaghara'') kaliyan [[Mahakali]] (utawi ''Sharda'') wonten ing Kabupaten [[Bahraich]].
 
[[Kategori:Kali ing India]]
352.737

besutan