Pulo Florès: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Administrasi: éjaan, replaced: bageyan → pérangan
(→‎top: éjaan: wetan -> wétan, replaced: wetan → wétan (2))
(→‎Administrasi: éjaan, replaced: bageyan → pérangan)
 
== Administrasi ==
Flores minangka bageyanpérangan saking [[propinsi]] [[Nusa Tenggara Wétan]]. [[Pulo]] punika kaperang dados wolu [[kabupatèn]]; saking kilén tumuju wétan kados punika: Manggarai Barat kanthi kutha krajan Labuan Bajo, Manggarai kanthi kutha krajan Ruteng, Manggarai Timur kanthi kutha krajan Borong, Ngada kanthi kutha krajan Bajawa, Nagekeo kanthi kutha krajan Mbay, Ende kanthi kutha krajan Ende, Sikka kanthi kutha krajan Maumere,Flores Timur kanthi kutha krajan Larantuka, saha kabupatèn lembata kanthi kutha krajan lewoleba.<ref name="travelingluck.com">[http://travelingluck.com/Asia/Indonésia/Nusa+Tenggara+Timur/_1644745_Pulau+Flores.html](dipunundhuh tanggal 8 Oktober 2012)</ref>
 
== Geografi ==
352.737

besutan