Pulo Rinca: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: bageyan → pérangan
(→‎top: éjaan, replaced: bageyan → pérangan)
|kepulauan=[[Nusa Tenggara]]
|peta2=[[File:Rinca Island - Pulau Rinca.jpg|225px|Pulo Rinca]]<br>Pulau Rinca
|propinsiprovinsi=[[Nusa Tenggara Wétan]]
|jenisdati2=Kabupatèn
| dati2 = [[Manggarai Kulon]]
'''Rinca''' ya iku wangun [[pulo]] kang dumunung ana ing kapuloan [[Nusa Tenggara]]. Pulo Rinca, [[Pulo Komodo]] lan Pulo Padar ya iku kagolong dadi salah sijiné kawasan [[Taman Nasional Komodo]] kang dikelola déning Pamaréntah Pusat. Pulo Rinca bdumunung ana ing sisih kuon [[Pulo Flores]], uga dipisahake déning Selat Mola.
 
Pilo kang arupa bageyanpérangan saka [[Situs Warisan Donya UNESCO]], karana dadi salah sijiné kawasan [[Taman Nasional Komodo]] bebarengan dèning [[Pulo Komodo]], Pulo Padar lan Gili Motang.
 
Titik paling dhuwur ing pulo iki ana ing Gunung Ora, 670 m dpl.
352.737

besutan