Wektu Indonésia bagéyan Kulon: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: bagéyan → pérangan (2), bagèyan → pérangan
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
(→‎top: éjaan, replaced: bagéyan → pérangan (2), bagèyan → pérangan)
'''Wektu Indonésia bagèyanpérangan Kulon''' utawa '''WIB''' (''Waktu Indonésia Barat'') iku saka telung [[zona wektu]] sing dianggo ing [[Indonésia]]. Kaloro zona wektu liyané ya iku [[Wektu Indonésia bagéyanpérangan Tengah (WITA)|WITA]] lan [[Wektu Indonésia bagéyanpérangan Wétan (WIT)|WIT]].
Kawasan sing migunakaké sistem WIB ya iku [[Sumatra]], [[Jawa]], [[Kalimantan Kulon]] lan [[Kalimantan Tengah]].
352.737

besutan