Washington (praja): Béda antara owahan

50 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: bagéyan → pérangan (5)
(→‎top: éjaan, replaced: bagéyan → pérangan (5))
Website = access.wa.gov |
}}
[[Washington]], iku sawijining nagara bagéyanpraja [[Amérika Sarékat]]. Nagara bagéyanPraja Washington béda karo kutha krajan Amérika Sarékat: [[Washington, DC|Washington D.C.]]. Nagara bagéyanPraja iki dumunung ing sisih lor-kulon. Ing taun [[2009]], nagara bagéyanpraja iki nduwèni padunung 6,459,224 jiwa lan jembar wewengkon 184,827 km². Kutha krajané ya iku [[Olympia, Washington|Olympia]].
 
Nagara bagéyanPraja iki nduwèni angka kapadhetan padunung 34,2 jiwa/km².
 
== Rujukan ==
352.737

besutan