Normandia: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: bagéyan → pérangan (2), Bagéyan → Pérangan
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
(éjaan, replaced: bagéyan → pérangan (2), Bagéyan → Pérangan)
[[Gambar:Normandy map.png|thumb|200px|Peta Normandia]]
'''Normandia''' iku sawijining wewengkon [[Geografi|géografis]] ing [[Prancis]] bagéyanpérangan lor sing wewatesan karo [[Selat Inggris]] ing sisih lor. BagéyanPérangan [[Haute-Normandie]] kapérang saka ''[[département]]'' [[Seine-Maritime]] lan Eure, sauntara bagéyanpérangan [[Basse-Normandie]] kapérang saka [[Orne]], [[Calvados]], lan [[Manche]].
 
Normandia dipanggoni déning 3,2 yuta wong kanthi kapadhetan 107 jiwa per [[Kilometer|km]]², ing sangisoré kapadhetan nasional Prancis nanging ing sapérangan kawasan, kapadhetané nganti 145. Kutha-kutha utamané ya iku [[Rouen]], [[Le Havre]], [[Caen]], lan [[Cherbourg-Octeville]].
* [http://www.offrench.net/photos/gallery-6.php Galeri foto Normandia]
* [http://www.Omaha-Beach.Org D-Day 6.6.1944]
{{eropah-stub}}
 
[[Kategori:Prancis]]
 
 
{{eropah-stub}}
 
[[af:Normandië]]
352.737

besutan