Malawi: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
éjaan, replaced: bagéyan → pérangan, Presiden → Présidhèn (2)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
(éjaan, replaced: bagéyan → pérangan, Presiden → Présidhèn (2))
largest_city = [[Blantyre, Malawi|Blantyre]] |
government_type = [[Dhémokrasi]] [[Sistem multi-partai|multi-parté]] |
leader_titles = [[PresidenPrésidhèn Malawi|PresidenPrésidhèn]] |
leader_names = [[Bingu wa Mutharika]] |
area_rank = 98 |
sovereignty_type = [[Kamardikan]] |
established_events =  - Tanggal |
established_dates = Saka [[BritaniaKarajan RayaManunggal]]<br />[[6 Juli]] [[1964]] |
currency = [[Kwacha Malawi|Kwacha]] |
currency_code = MWK |
footnotes=
}}
'''Républik Malawi''' iku [[nagara]] kang kakurung dharatan ing [[Afrika]] bagéyanpérangan kidul. Malawi wewatesan karo [[Tanzania]] ing sisih lor, [[Zambia]] ing kulon-lor, lan [[Mozambik]] ing sisih wétan, kidul lan kulon. [[Tlaga Malawi]] kang mujur ing tapel wates wétan Malawi nyakup saproliman wewengkon nagara iku. Asal muasal jeneng Malawi ora dimangertèni; jeneng iku diyakini asalé saka suku ing wewengkon kidul utawa inspirasi saka 'cahya srengéngé kang nyinari tlaga' (pirsani gendéra).
 
== Uga delengen ==
 
{{afrika}}
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Malawi| ]]
 
 
{{geo-stub}}
352.737

besutan