Yugoslavia: Béda antara owahan

10 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: bagéyan → pérangan
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
(→‎top: éjaan, replaced: bagéyan → pérangan)
<table align="right"><tr><td>[[Gambar:Flag of SFR Yugoslavia.svg|250px]]</td></tr></table>
 
'''Yugoslavia''' (tegesé "Slavia Kidul") iku minangka sawijining [[nagara]] sing naté ana ing laladan [[Balkan]], ing sisih kidul-wétan [[Éropah]], saka taun [[1918]] nganti taun [[2003]]. Sadurungé nagara ini arupa nagara [[federal]] sing dumadi saka nagara-nagara bagéyanpraja ya iku [[Serbia]], [[Montenegro]], [[Slovenia]], [[Kroasia]], [[Bosnia-Herzegovina]], [[Makedonia]] sarta loro laladan otonomi khusus [[Kosovo]] lan [[Vojvodina]]. Nagara iki kutha krajané [[Beograd]].
 
[[Gambar:Breakup of Yugoslavia.gif|thumb|Wewengkon Yugoslavia]]
352.737

besutan