Universitas: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎Sajarah: éjaan, replaced: bagéyan → pérangan
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
(→‎Sajarah: éjaan, replaced: bagéyan → pérangan)
Institusi kaya universitas iki wis ana ing [[Pèrsi]], salah siji sing misuwur ya iku[[Akademi Gundisapur]] lan uga [[Universitas Al Azhar]] ing [[Kairo]], sing dadi universitas paling tuwa ing donya sing isih operasi. Salah siji universitas ing Asia sing misuwur liyané ya iku Universitas Nalanda ing [[Bihar, India]].
 
Saliyané Universitas ana uga sawetara istilah liya sing dadi bagéyanpérangan saka perguruan tinggi ya iku:
* [[Institut]]
* [[Politèknik]]
348.872

besutan