Institut: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan
(→‎top: éjaan)
{{Pendhidhikan ing Indonésia}}
'''Institut''' iku [[perguruan tinggi]] sing nyelenggarakaké [[pendhidhikan akadhemik]] lan/utawa [[pendhidhikan vokasi|vokasi]] jroning saklompok disiplin [[èlmu]], [[tèknologi]], lan/utawa seni, lan yèn ngebaki sarat bisa nyelenggarakaké [[pendhidhikan profèsi]].
 
{{pendhidhikan-stub}}
 
[[Kategori:Perguruan tinggi]]
 
 
{{pendhidhikan-stub}}
 
[[ar:معهد]]
352.737

besutan