Lahore: Béda antara owahan

10 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: bagéyan → pérangan
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan, replaced: bagéyan → pérangan)
[[Gambar:Badshahi Masjid at night on July 20 2005.jpg|thumb|Mesjid Badshani nalika wengi]]
 
'''Lahore''' ([[basa Urdu]]: لاہور, [[basa Punjabi]]: لہور) arupa kutha krajan [[Punjab (Pakistan)|Punjab]] lan kutha kaloro paling gedhé ing [[Pakistan]]. Kutha iki arupa salah siji Nagara bagéyanPraja paling wigati saka [[Kasultanan Mogul]] lan ditepungi minangka '''Taman Mughal'''.
 
Padunung Lahore gunggungé 10 yuta, ndadèkaké kutha kalima paling akèh padunungé ing [[Asia Kidul]].
352.737

besutan