Brooklyn, New York: Béda antara owahan

20 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: bagéyan → pérangan (2)
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
(→‎top: éjaan, replaced: bagéyan → pérangan (2))
'''Brooklyn''' ya iku sawijining [[wewengkon]] ([[basa Inggris]]: ''borough'') sing paling padhet ing [[New York|Kutha New York]] (jeneng resminé: ''City of New York''), kutha krajan Nagara bagéyanPraja [[Amérika Sarékat]] sing jenengé padha: [[New York (Nagara bagéyanPraja Amérika Sarékat)|New York]]. Cacah padunungé Brooklyn ing taun [[2010]] ya iku 2.6 yuta jiwa.<ref name="2010 Census pop est">Rilis média massa U.S. Census Bureau ''[http://2010.census.gov/news/releases/operations/cb11-cn122.html "U.S. Census Bureau Delivers New York's 2010 Census Population Totals, ..."]'', 24 Maret 2011, lan spreadsheet Microsoft Excel iki, ''[http://2010.census.gov/news/xls/cb11cn122_ny_2010redistr.xls Table 1. The Most Populous Counties and Incorporated Places in 2010 in New York: 2000 and 2010]'', kang ngutaraké ''"U.S. Census Bureau, Census 2000 Redistricting Data (Public Law 94-171) Summary File, Table PL1, and ... Table P1."'', dipunundhuh 2 April 2011.</ref>
 
Kutha [[Breukelen, Utrecht|Breukelen]] ing [[Provinsi Utrecht]], [[Walanda]] iku sing dadi dhasaré jeneng Brooklyn ing [[Amérika Sarékat]].
352.737

besutan