Polen: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Géografi: éjaan, replaced: bagéyan → pérangan
(→‎top: éjaan, replaced: Presiden → Présidhèn)
(→‎Géografi: éjaan, replaced: bagéyan → pérangan)
 
== Géografi ==
Polen iku nagara sing datar lan bagéyanpérangan saka lemah ngisor [[Éropah]] lor. Nanging ing sisih kidul ana pagunungan [[Beskida]] lan [[Karpatia]].
 
Kali sing paling dawa ing Polen iku [[kali Wisla]] sing mili ngliwati kutha [[Warsawa]].
352.730

besutan