Moluska: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Strukur lan fungsi awak: éjaan, replaced: bagéyan → pérangan
c (éjaan using AWB)
(→‎Strukur lan fungsi awak: éjaan, replaced: bagéyan → pérangan)
 
=== Strukur lan fungsi awak ===
Awak kéwan iki kawangun saka telung bagéyanpérangan, ya iku [[sikil]], [[awak]], lan [[mantel (hewan)|mantel]].
 
[[Sistem saraf]] moluska dumadi saka cincin saraf sing nduwèni [[esofagus]] kanthi serabut saraf sing nyebar. Sistem pancernaané pepak, dumadi saka [[cangkem]], [[esofagus]], [[lambung]], [[usus]], lan [[anus]].
352.737

besutan