Gerty Cori: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Pagesangan Awal: éjaan, replaced: bagéyan → pérangan
(Amerika Serikat -> Amérika Sarékat, replaced: Amerika Serikat → Amérika Sarékat (4))
(→‎Pagesangan Awal: éjaan, replaced: bagéyan → pérangan)
 
== Pagesangan Awal ==
dr. Cori lair nalika tanggal [[15]] [[Agustus]] [[1896]] wonten ing [[Praha]], ingkang wekdal punika minangka bagéyanpérangan saking [[Kekaisaran]] [[Austria]]-[[Hungaria]]. Piyambakipun minangka ingkang palng sepuh saking 3 putri Martha lan Otto Radnitz, manajer [[pabrik gula]]. Kulawarga punika [[Yahudi]] lan piyambakipun dipundhidhik déning guru privat.<ref name="internet 3">[http://www.nlm.nih.gov/changingthefaceofmedicine/physicians/biography_69.html]</ref>
Nalika yuswanipun 16 taun lan dipunprabawai déning pakdhénipun, ingkang minangka [[profesor]] [[kedhokteran anak]] wonten ing [[Universitas Praha]], Cori milih sinau [[kedhokteran]]. Piyambakipun lulus kanthi gelar dhokter nalika taun [[1920]].
 
352.737

besutan