Métro de Lyon: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: bagéyan → pérangan (3)
(éjaan using AWB)
(éjaan, replaced: bagéyan → pérangan (3))
[[Gambar:Lyon métro C à la station Croix-Paquet.jpg|thumb|right|300px|Sawijining kréta jalur C ing stasiun Croix-Paquet.]]
 
'''Métro de Lyon''' ing [[Lyon]], [[Perancis]] dipunbikak kapisanan nalika taun [[1978]] lan sapunika sampun kagungan sekawan jalur. Jaringan punika minagka bagéyanpérangan saking sistem angkutan publik [[Transports en Commun Lyonnais]] (TCL).
 
Kados déné [[SNCF]], ananging boten kados sadaya sistem metro Perancis ingkang sanès (boten kalebet RER), kréta Lyon Metro lumampah ing rèl sisih kiwa, kasil saking proyèk ingkang boten kawujudaken kanggé nglamapahekn métro ing pinggiran kutha wonten ing jalur rèl ingkang sampun wonten. Ukuran terowonganipun inggih punika 2.90 méter, langkung ageng tinimbang rata-rata kanggé métro ing [[Éropah]]. Lyon Metro kagungan inspirasi piyambak tumrap [[Montreal Metro]] ing pundi dipunbangun sapérangan taun sadèrèngipun, lan kagungan gerbong kanthi rodha karét lan desain stasiun. Dawaning rèl sadayanipun inggih punika 30&nbsp;km (18.75 mil), 80% rèlipun dumunung ing ngandhap lemah.<ref>http://www.tcl.fr/ Transports en Commun Lyonnais (TCL) -- Official Lyon public transportation site</ref>
Rèl ''Croix-Rousse-Croix-Paquet'' ing pundi dipundandani taun [[1974]], dipunusulaken kalebetaken dhateng Metro taun [[1978]] minangka [[Lyon Metro Jalur C|jalur C]], saking ''Hôtel-de-Ville'' dhateng ''Croix-Rousse''. Dipuntindakaken dhateng ''Cuire'' tanggal 8 Desember 1984.
 
Jalur punika dipunbangun migunakaken metode ingkang béda; pendakian lumantar terowongan, bagéyanpérangan rèl ing ''Croix-Rousse'' migunakaken potong-lan-timbun, déné bagéyanpérangan ing wingking ''Hénon'' lumampah ing permukaan lemah. Stasiun ''Croix Paquet'' ngeklaim piyambakipun minagka stasiun metro paling curam ing [[Éropah]] (17%).
 
=== Jalur D ===
352.737

besutan