Wiesbaden: Béda antara owahan

24 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: Bagian → Pérangan (2), bagian → pérangan
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
(→‎top: éjaan, replaced: Bagian → Pérangan (2), bagian → pérangan)
! colspan="2" | Data dasar
|- style="background: #ffffff;"
| ''[[Daftar Nagara BagianPraja Jerman|Bundesland]]'': || [[Hessen]]
|- style="background: #ffffff;"
| ''[[Regierungsbezirk]]'': || [[Regierungsbezirk Darmstadt|Darmstadt]]
|}
 
'''Wiesbaden''' iku kutha krajan [[Daftar Nagara BagianPraja Jerman|nagara bagianpraja]] [[Hessen]] ing [[Jerman]]. Kutha iki dumunung watara 40 km ing sisih kidul [[Frankfurt]] ing [[Kali Main]].
 
== Pranala njaba ==
352.737

besutan