Paus Telesphorus: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: bagian → pérangan
(→‎Cathetan suku: replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku)
(→‎top: éjaan, replaced: bagian → pérangan)
Para Karmelit nghormati Telesphorus koyok santo pelindung order sejak beberapa sumber nggambarake dhèwèké koyok seorang pertapa sing tinggal ing Gunung Karmel.
 
Kuto Saint-Telesphore, ing bagianpérangan kulon doyo teko Kanada Quebec propinsi, dijenengi nurut jenengne.
 
==Cathetan suku==
352.737

besutan