Epidermis: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: bagian → pérangan
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan, replaced: bagian → pérangan)
'''Epidermis''' wonten ing [[biologi]] ateges jaringan [[sel (biologi)|sel-sel]] ''pelindung'' ing lapisan paling njaba. [[Epidermis kulit|Epidermis]] dados bagianpérangan [[kulit]] ing [[kewan]], lan [[manungsa]]. Wonten ing [[wit-witan]], [[epidermis (uwit)|epidermis]] inggih punika lapisan sel-sel paling njaba wonten ing [[oyot]], [[gagang]], [[godhong]], lan [[organ]] sanesipun.
 
{{disambig}}
352.737

besutan