Dhadha: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: sebagéan → sapérangan
c (Migrated to Wikidata at d:Q359698.)
(→‎top: éjaan, replaced: sebagéan → sapérangan)
|DorlandsSuf =
}}
'''Dhadha''' iku bagéan [[anatomi]] ing [[manungsa]] lan [[kéwan]]. Jroning [[hominidae]], klebu manungsa, dhadha iku pérangan awak antara [[gulu]] lan [[weteng]], klebu organ-organ internal lan isi liyané kaya [[otot]], [[arteri]] lan [[vena]], [[balung]], lll. Isi dhadha sebagéansapérangan gedhé dilindhungi lan disokong déning [[balung iga]], [[balung geger]], lan [[balung pundhak]]. Ing manungsa, bagéan dhadha sing kalindhungi déning balung iga disebut uga [[toraks]].
 
{{anatomi-stub}}
{{anatomi manungsa}}
 
[[Kategori:Toraks]]
 
 
{{anatomi-stub}}
 
[[cs:Hrudník]]
348.872

besutan