Lindhu Samudra Hindhia 2004: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Somalia: éjaan, replaced: sebagéan → sapérangan
(→‎Réferènsi lan pranala njaba: éjaan, replaced: Presiden → Présidhèn)
(→‎Somalia: éjaan, replaced: sebagéan → sapérangan)
 
=== Somalia ===
Ing [[Somalia]], bawana [[Afrika]] éwon [[kilometer]] saka [[Indonésia]], dilapuraké luwih saka 100 kurban jiwa. Ananging sebagéansapérangan gedhé utawa manawa meh kabèh para [[nelayan]].
<!--
== Kerusakan dalam konteks sejarah ==
352.737

besutan