Wos: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎Anatomi wos: éjaan, replaced: sebagéyan → sapérangan
(éjaan, replaced: bagéyan → pérangan (9), Bagéyan → Pérangan, biasa → biyasa, bidhang → babagan, Mangga ugi mriksani → Ugi pirsani, mekaten → makaten, menawi → manawi, tèknik → tèhnik)
(→‎Anatomi wos: éjaan, replaced: sebagéyan → sapérangan)
Wos ing ilmu [[Biologi]] punika pérangan wosing [[pari|pantun]] ingkang gadhah pérangan-pérangan:
* [[aleuron]], lapisan langkung njawi ingkang asring tumut dipunbucal ing prosés pamisahan kulit.
* [[endospermia]], panggènan sebagéyansapérangan ageng [[pati]] lan [[protéin]] beras.
* [[embrio]], ingkang dados calon [[tetanduran|taneman]] énggal (manawi sampun awujud beras sampun boten saged thukul malih, kejawi nganggé pitulungan tèhnik kultur jaringan). Ing basa padintenanipun, [[embrio]] punika kasebat mata beras.
 
348.872

besutan