Fardhu 'ain: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: ninggalaké → ninggal
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
(→‎top: éjaan, replaced: ninggalaké → ninggal)
'''Fardhu 'Ain''' iku status hukum saka sawijining aktivitas ing agama [[Islam]] sing wajib diayahi déning kabèh individhu sing wis ngebaki syarat. Jroning agama Islam, ninggalakéninggal aktivitas sing hukumé Fardhu 'Ain bakal nyebabaké dosa.
 
Klebu jroning aktivitas iki :
352.737

besutan