Kali Thames: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: ninggalaké → ninggal
c (Bot: Migrating 89 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q19686 (translate me))
(→‎top: éjaan, replaced: ninggalaké → ninggal)
 
| discharge1_average = 17.6
| discharge1_average_imperial =
| discharge2_location = ninggalakéninggal [[Oxford]]
| discharge2_average = 24.8
| discharge2_average_imperial =
}}
 
'''Kali Thames''' iku sawijining [[kali]] sing mili ing [[kidul]] [[Inggris]] lan ngubungaké kutha [[London]] karo laut. Kali kanthi dawa 356 [[kilometer]] lan wiyar perairan tekan 12.935  km² iki sungapané ing [[Laut Lor]].
 
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Kali ing Inggris|Thames]]
 
 
{{geo-stub}}
352.737

besutan