Spyware: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Sipat spyware: éjaan, replaced: ninggalaké → ninggal
(→‎Ngreksa komputer saka spyware: éjaan, replaced: bagéyan → pérangan)
(→‎Sipat spyware: éjaan, replaced: ninggalaké → ninggal)
#Ngakibataké mudhuné kinerja sistem.<ref name="internet3"/>
#Bisa ngowahi pangaturan konèksi internèt utawa paramban (''[[browser]]''), lan ngakibataké aloné konèksi, ngarahaké marang situs katentu.<ref name="internet3"/>
# Masalah gedhé saka spyware ya iku angèl dibusak (''uninstal''), senajan bisa ananging ora bisa tuntas. Ateges isih ninggalakéninggal sisa [[code]] pelacak ([[tracker code]]) ing sajroning sistem komputer.<ref name="internet3"/>
 
==Cara ngenali spyware kang ana ing komputer==
352.737

besutan