18 Oktober: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Kadadosan Wigati: éjaan, replaced: Novel → Novèl
(éjaan, replaced: kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya)
(→‎Kadadosan Wigati: éjaan, replaced: Novel → Novèl)
 
== Kadadosan Wigati ==
* '''[[1851]]''' - NovelNovèl ''[[Moby-Dick]]'' karyanipun [[Herman Melville]] dipunterbitaken kanggé sepisananipun.
* '''[[1989]]''' - Pamimpin [[Jerman Wétan]], [[Erich Honecker]], ngunduraken dhiri.
* '''[[1991]]''' - [[Azerbaijan]] nelakaken kamardikan saking [[Uni Sovyèt]].
352.737

besutan