Aaron Kwok: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: novel → novèl
(→‎top: éjaan, replaced: novel → novèl)
Film anduweni kang judulé ''THE ERA OF MAGIC'' iki lan meranaké pasangan kang anduweni lelara [[AIDS]].<ref name="Aaron Kwok 2">[http://selebriti.kapanlagi.com/chinese/a/aaron_kwok/berita Zhang Ziyi - Aaron Kwok Jadi Pasangan Pengidap AIDS] dipununduh tanggal 8 Agustus 2011</ref>
 
Film iki dijukut saka novelnovèl kang ceritané cinta tragis 2 penderita AIDS.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
Ing kene Kwok meranaké guru SD kang dikirim saka kota gedhé ing désa.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
Dheweké dadi penderita AIDS lan ketemu karo karakter Ziyi, kang padha-padha dadi pasièn AIDS.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
348.872

besutan