Kali Niger: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Kali Niger jroning carita fiksi: éjaan, replaced: novel → novèl
(éjaan, replaced: Bageyan → Pérangan, bageyan → pérangan)
(→‎Kali Niger jroning carita fiksi: éjaan, replaced: novel → novèl)
 
== Kali Niger jroning carita fiksi ==
Pérangan jarak dawa hilir kali Niger duwé latar jroning carita-carita pengripta [[novelnovèl]] [[Clive Cussler]], uga jroning carita sawijining filem ''aksi-petualangan'' ing [[taun]] [[2005]] "[[Sahara (filem)|Sahara]]". Kali kang uga didadekake latar mburi karya gedhé T. Coraghessan Boyle, "''Water Music''".
 
== Pranala njaba ==
352.737

besutan