Vitamin C: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Mumpangate Vitamin C: éjaan, replaced: akeh → akèh
(→‎Cathetan suku: replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku)
(→‎Mumpangate Vitamin C: éjaan, replaced: akeh → akèh)
# Ampuh nglawan [[alergi]].
# Ngrawat [[kulit]].
[[Gambar:Ambersweet oranges.jpg|thumb|right|200px|[[Jeruk]], salah sijine sumber kandutan [[vitamin]] C kang palih akehakèh.]]
== Kurang vitamin C ==
Kakurangan vitamin C bisa marakake awak ngalami defisiensi vitamin C, [[anemia]], [[radang busi]] ,lan ''pendarahan'' [[kulit]].<ref name="Internet6">[http://pio.farmasi.asia/perhatikan-dosis-konsumsi-vitamin-c-anda/ pio.farmasi.asia]</ref> ''Gejalane biyasane bisa dingeti telung sasi wiwit kekurangan vitamin C.<ref name="Internet6"/> Tandha-tandhane ya iku.
352.737

besutan