Rambutan: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎Rambutan Cimacan: éjaan, replaced: akéh → akèh
(éjaan, replaced: Aceh → Acèh, akeh → akèh, dilaksanakaké → ditindakaké, Galeri → Gladri, genus → gènus, kayata → kaya ta (2), Mei → Mèi (4), meter → mèter, ndadekake → ndadèkaké, nduwèni → duwé (6), ordo → ordho, Probo...)
(→‎Rambutan Cimacan: éjaan, replaced: akéh → akèh)
Rambutan iki wité dhuwur lan wohé akèh. Asilé kurang luwih [[160]]-[[170]] gendhel saben [[wit]].<ref name="internet1"/>[[Kulit]] wohé wernané [[abang]], [[kuning]] lan alus. Rambutan iki rasané séger legi lan kécut.<ref name="internet1"/> Rambutan [[acéh]] lebak bulus ngandhut akèh [[banyu]] lan ngelotok.<ref name="internet1"/> Wohé bisa awet nganti 4 dina sawisé kapethik, saliyané iku woh rambutan iki uga tahan ing pengangkutan.<ref name="internet1"/>
== Rambutan Cimacan ==
Rambutan iki wohé akéhakèh.<ref name="internet1"/> Saben wit kurang luwih [[90]] nganti [[170]] iket.<ref name="internet1"/> Kulité wernané abang rada [[kuning]], ana uga kang [[abang]] [[tuwa]].<ref name="internet1"/> Rambuté kasar lan rada jarang, rasané legi lan banyuné sithik.<ref name="internet1"/> rambutan [[Cimacan]] kurang tahan ing pangangkutan.<ref name="internet1"/>
== Rambutan Binjai ==
Rambutan jinis iki kalebu rambutan kang paling apik ing [[Indonésia]].<ref name="internet1"/> Wohé gédhé lan kulité wernané abang tuwa.<ref name="internet1"/> Rambutan iki rambuté rada kasar lan arang, rasané legi lan rada [[kecut]].<ref name="internet1"/> Asil wohé ora sakakéh woh acé lebak bulus ananging dagingé nglothok.<ref name="internet1"/>
352.737

besutan