William Golding: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: dheweke → dhèwèké (3), Dheweke → Dhèwèké (2)
(nglarasaké using AWB)
(→‎top: éjaan, replaced: dheweke → dhèwèké (3), Dheweke → Dhèwèké (2))
Lair ana [[St. Columb Minor]], cerak [[Newquay]], [[Cornwall]], [[Inggris]], tanggal [[19]] [[September]] [[1911]].<ref name="SWG bc"/>
Seda ana [[Perranarworthal]], cerak [[Falmouth]], [[Cornwall]], [[Inggris]], tanggal [[19]] [[Juni]] [[1993]].<ref name="SWG bc"/>
DhewekeDhèwèké nampa [[Pahargyan Nobel Sastra]] taun [[1983]].<ref name="SWG bc"/><ref name="SWG np"/>
 
DhewekeDhèwèké sinau ana [[Marlborough Grammar School]], banjur ana [[Brasenose College]], [[Oxford]], lulus taun [[1935]].<ref name="SWG bc"/><ref name="SWG np"/>
Sawise makarya ana pemukiman lan perusahaan teater, dhewekedhèwèké dadi kepala sekolah ana [[Bishop Wordsworth's School]], [[Salisbury]].<ref name="SWG bc"/><ref name="SWG np"/>
Taun [[1940]], dhewekedhèwèké melu [[Royal Navy]] nglelebake kapal perang [[Bismark]] [[Jerman]], lan menehi komando sawijining peluncuran roket nalika invasi [[Perancis]] taun [[1944]].<ref name="SWG bc"/>
Sawise perang, dhewekedhèwèké mulang maneh ana Bishop Wordsworth's School nganti [[1961]].<ref name="SWG bc"/><ref name="SWG np"/>
 
==Cathetan suku==
352.737

besutan