Pandhawa: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: Yen → Yèn
(→‎Panitisan: Hindu -> Hindhu (éjaan baku), replaced: Hindu → Hindhu (2))
(→‎top: éjaan, replaced: Yen → Yèn)
Pandhawa dadi satru [[Kurawa]] ing [[Bharatayudha]]. Dene, Suryatmaja melu Kurawa nglawan sedulur-sedulure dhewe.
 
Pandhawa ing budaya Jawa, mlebu wong-wong kang kudu diruwat. YenYèn ora di[[ruwat]] bakal dipangan [[Bathara Kala]].
== Silsilah ==
 
350.349

besutan