Serat Kalatidha: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎Tèks: éjaan, replaced: Yen → Yèn
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
(→‎Tèks: éjaan, replaced: Yen → Yèn)
Ewuh aya ing pambudi<br>
Milu edan nora tahan<br>
YenYèn tan milu anglakoni<br>
Boya kaduman melik<br>
Kaliren wekasanipun<br>
352.737

besutan