Tamo daleko: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Versi 1: éjaan, replaced: Yen → Yèn
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan))
(→‎Versi 1: éjaan, replaced: Yen → Yèn)
Ing kana,Aku ninggal ana mburi lambang lan salibku
Ing kana, yèn Timok ketemu Veljkov Grad
YenYèn,Kana ngobong gereja sing kanggo Aku rabi biyen
Aku urip Ing karvu,Ing njabane tanah bapa
Nanging Aku bungah nyauti "Dhawa umur Serbia"
352.737

besutan