Pandhawa: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
Pandhawa dadi satru/mungsuh [[Kurawa]] ing [[Bharatayudha]]. Dene, Suryatmaja ([[Karna]]) melu Kurawa nglawan sedulur-sedulure dhewe.
 
Pandhawa ing Kapercayan Kabudayan Jawa, mlebu perangan wong-wong kang kudu diruwat. Yèn ora di[[ruwat]] bakal dipangan [[Bathara Kala]].
 
== Silsilah ==