Pandhawa: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
c
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
!style="background: #ffaf00;" colspan="3"|Jeneng miturut basa
|-
|'''Basa Sangskreta'''||''Pañca Pāṇḍava'')
|-
!style="background: #ffaf00;" colspan="3"|Jeneng miturut aksara