Géorgia: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Saarah: éjaan, replaced: nemokaké → nemu
(éjaan, replaced: antara liya → antarané, dikenal → kaloka, jroning → sajeroning (2), Rusia → Ruslan (2), simbol → simbul, Simbol → Simbul, tèknik → tèhnik, propinsi → provinsi, Geografi → Géografi)
(→‎Saarah: éjaan, replaced: nemokaké → nemu)
== Saarah ==
 
Wewengkon modhèrn Georgia wis dipanggoni déning Homo erectus wiwit jaman Paleolitik. Proto-Georgia suku sepisanan muncul sajeroning sajarah sing ditulis ing abad 12 SM. [16] nemokakénemu Arkéologi lan referensi ing sumber-sumber kuna sing ngungkapaké unsur-unsur formasi pulitik lan nagara wiwitan ditandhani anané metalurgi canggih lan tèhnik tukang emas ing abad kaping-7 SM
 
== Pamérangan administratif ==
351.333

besutan