Planèt jaban surya: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: ditemokaké → tinemu
(nglarasaké using AWB)
(→‎top: éjaan, replaced: ditemokaké → tinemu)
[[Gambar:Exoplanet Discovery Methods Bar.png|thumb|450px]][[Gambar:Phot-22a-07-normal.jpg|thumb|250px|right|Gliese 581, salah siji planèt ekstrasurya.]]
 
'''Planèt jaban surya''', utawa '''eksoplanet''', iku [[planèt]] ing sajabaning [[Tata Surya]]. Ing sasi Juni 2008, 294 eksoplanet wis ditemokakétinemu<ref name="Encyclopedia">{{cite web |title=Interactive Extra-solar Planets Catalog |work=The Extrasolar Planets Encyclopedia |url=http://exoplanet.eu/ |last=Schneider |first=Jean |date=[[2007-04-25]] |accessdate=2008-05-31}}</ref>. Akèh-akèhé saka planèt kasebut arupa [[planèt raseksa]] gedhé kaya [[Yupiter]].
 
== Pranala njaba ==
348.872

besutan