Kotbah ing Bukit: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: ditemokaké → tinemu
(éjaan, replaced: kotbah → kutbah, Gereja → Gréja (2), gereja → gréja)
(→‎top: éjaan, replaced: ditemokaké → tinemu)
'''Khotbah ing bukit''' iku kumpulan wejangan lan kawicaksanan saka Gusti Yesus. Critane bisa ditemokakétinemu ing Bab 5-7 Kitab Injil miturut Santo Matius.
 
== Isi kutbah ==
351.333

besutan