Urea: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎Panemuan: éjaan, replaced: ditemokaké → tinemu
(→‎Panemuan: éjaan, replaced: ditemokaké → tinemu)
 
=== Panemuan ===
Urea ditemokakétinemu déning [[Hilaire Roulle]] taun 1773. Senyawa iki minangka senyawa organik pisanan sing kasil disintesis saka senyawa anorganik.
 
== Rujukan ==
348.872

besutan