Haver: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎Liya-liya: éjaan, replaced: ditemokaké → tinemu
(éjaan, replaced: disebut → ingaran, genus → gènus, ordo → ordho, utamané → mligi)
(→‎Liya-liya: éjaan, replaced: ditemokaké → tinemu)
 
== Liya-liya ==
Èfèk [[fitohormon|hormon tetanduran]] [[auksin]] sepisanan ditemokakétinemu saka tetanduran haver, pasé saka [[koleoptil]]é.
 
== Pranala njaba ==
352.737

besutan