Platyhelminthes: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Ciri-ciri: éjaan, replaced: ditemokake → tinemu
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
(→‎Ciri-ciri: éjaan, replaced: ditemokake → tinemu)
== Ciri-ciri ==
Awake pipih dosoventral lan ora duwé [[segmen]].<ref name="b"/> Umume, golongan cacing pipih urip ing [[kali]], [[tlaga]], [[segara]], utawa minangka parasit ing jero organisme liyane.[2]. Cacing golongan iki sensitif banget karo [[cahya]].<ref name="b"/> tuladhane Platyhelminthes ya iku Planaria kang kerep ditemokaketinemu ing ngisor [[watu]] (dawane 2–3&nbsp;cm), Bipalium kang urip ing ngisor [[lumut]] lembab (kira-kira dawane 60&nbsp;cm), Clonorchis sinensis, [[cacing ati]], lan [[cacing pita]].<ref name="b">(Inggris)Marty Snyderman, Clay Wiseman (1996). Guide to marine life: Caribbean, Bahamas, Florida. Aqua Quest Publications, Inc.. ISBN 978-1-881652-06-9. Hal.83-87</ref>
 
== Struktur lan fungsi awak ==
351.333

besutan