Kali Awash: Béda antara owahan

8 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: ditemukake → tinemu (2)
(→‎top: éjaan, replaced: ditemukake → tinemu (2))
| Link = http://whc.unesco.org/en/list/10
}}
'''[[Awash]]''' (bisa dieja '''Hawash''') ya iku salah sijine kali utama kang dumunung ana ing [[Ethiopia]]. Manungsa bisa ngelakoni urip ana ing paraden (lembah) Awash minangka wiwit spesies. [[Awash Tengah]] uga kagolong panggonan kang ditemukaketinemu sisa [[hominid]] pra-manungsa kang ditemukaketinemu.
 
== Dhaptar pustaka ==
352.737

besutan